ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
معاون مدیر طیور زنبورعسل جنوب کرمان گفت: در منطقه جنوب کرمان 350 کلنی برای تولید عسل مرکبات و 500 کلنی برای تولید عسل کنار در نظر گرفته شده است.
ابوسعیدی افزود: عسل کُنار و مرکبات بهدلیل تفاوتی که با عسل کوهستان دارند، مشتریان خاص خود را دارد و دارای عطر و طعم متفاوتی است.
وی تصریح کرد: بسیاری از کارخانهها برای آنکه از رسوب عسل جلوگیری شود کار حرارت دادن را انجام میدهند. در حالی که زنبورداران این منطقه عسل طبیعی و بدون حرارت تولید و بستهبندی میکنند.
ابوسعیدی ادامه داد: عسل کوهستان از شهد گلهایی همچون آلاله، آویشن و سایر گیاهان دارویی تهیه میشود. در حالی که عسل کُنار منحصر به فرد بوده و در هیچ جای دنیا وجود ندارد.
وی یادآور شد: با حمایتهای سازمان جهاد کشاورزی استان کرمان در سه سال گذشته تعداد کلنیهای زنبورعسل از 12 هزار به 20 هزار کلنی رسیده است.
ابوسعیدی در پایان خاطرنشان کرد: ترویج مصرف عسل کُنار و مرکبات میتواند زمینه را برای افزایش تولید فراهم آورد و قصد داریم که توزیع این نوع عسل را در استانها و شهرستانهای دیگر برای افزایش بیشتر داشته باشیم.