عصاره بدست آمده از لاروهای بیمار یا سر زنبوران بالغ مبتلا، محتوی مقادیر زیادی ویروس بیماری کیسهای نوزادان است که با تشکیل باند منفرد رسوبی بین آنتی سرم ویروس خالص و خود ویروس، روی صفحه آگار نشان داده میشود.
ادامه مطلب ...زنبوران بالغ یا جوان با تغذیه از مواد غذایی آلوده به ویروس، به بیماری مبتلا میشوند.
ویروس در سیتوپلاسم سلولهای عضلانی و سلولهای چربی بدن لارو و زنبوران بالغ، بیشتر از سایر سلولها دیده میشود.
ادامه مطلب ...معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی گفت: جهت جلوگیری از خسارت ناشی از سرمازدگی زنبوران عسل در اوایل فصل بهار، زنبورداران موارد اعلام شده توسط کارشناسان امر را رعایت کنند.
ادامه مطلب ...مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران از اجرای بیمه تامین اجتماعی برای زنبورداران خبر داد و گفت: از بسته حمایتی صنعت زنبورداری قرار بود کلیه زنبورداران تحت بیمه تامین اجتماعی قرار گیرند که پس از پیگیری یک ساله این امر در حال انجام است.
ادامه مطلب ...تاکنون برای تفکیک ماده ها علل مختلفی ذکر شده است که می توان به عوامل زیر اشاره کرد.
عوامل ژنتیکی: در زنبورهای جنس Meliponaمشاهده شده که نسبت تولید ملکه به کارگرها یک به سه است. بنابراین کاملاً مشخص است که تفکیک جنسیت ماده ها به وسیله دو ژن صورت می گیرد. یعنی اگر هموزیگوت باشد به تولید کارگر و اگر هتروزیگوت باشد به تولید ملکه منجر خواهد شد. در این زنبورها گرچه ترکیب غذای لارو نیز در تفکیک ماهیت ماده ها مؤثر است ولی نقش ژنها عامل اصلی می باشد.
ادامه مطلب ...یک زنبوردار ماهر با مدیریت صحیح خود به هیچ وجه اجازه نمی دهد کندوهایش بی ملکه بماند و کارگران نرزا شوند.
ادامه مطلب ...حدود هزار و پانصد تن عسل امسال از حدود 170 هزار کلنی در استان همدان برداشت شد.
مدیر امور طیور و زنبور عسل جهاد کشاورزی استان همدان؛ با اشاره به اینکه پارسال 960 تن عسل در استان تولید شد،علت کاهش محصول را در سال گذشته وجود ریزگردها بیان کرد.
ادامه مطلب ...با توجه به استفاده زنبورداران از منطقه کندوان به عنوان چراگاه ییلاقی، قسمت عمده شهد جمع آوری شده از گیاهان این منطقه به عسل قابل عرضه به بازار تبدیل می شود.
این مطالعه به منظور شناسایی گیاهان دارویی مورد استفاده زنبورعسل که قسمت عمده عسل تولیدی این منطقه از شهد این گیاهان تامین می شود، انجام گرفت.
ادامه مطلب ...تولید عسل در چهارمحال و بختیاری 40درصددرمقایسه بازمستان گذشته افزایش یافت.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال وبختیاری گفت: زمستان پارسال 650 تن عسل در این استان تولیدشدکه این میزان امسال به هزارو 100تن افزایش یافت .
رئیس سازمان جهادکشاورزی خراسان جنوبی از افزایش 10 درصدی تولیدات موم و عسل نسبت به سال گذشته در سطح استان خبر داد.
غلامرضا هادربادی اظهار داشت: تولیدات موم و عسل در استان خراسان جنوبی حدود 50 تن است که این میزان تولیدات موم و عسل نسبت به سال گذشته 10 درصد افزایش داشته است.
ادامه مطلب ...