پایگاه تخصصی زنبور عسل ایران

اولین پایگاه تخصصی در حوزه صنعت زنبورداری: حاوی آخرین اخبار،مقالات،دانستنیهای عمومی و تخصصی،انجمن پرسش و پاسخ،گالری تصاویر و نک

پایگاه تخصصی زنبور عسل ایران

اولین پایگاه تخصصی در حوزه صنعت زنبورداری: حاوی آخرین اخبار،مقالات،دانستنیهای عمومی و تخصصی،انجمن پرسش و پاسخ،گالری تصاویر و نک

زنبورداران کهگیلویه و بویراحمد تولیدکننده 554 تن عسل

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی کهگیلویه وبویراحمد گفت: میزان تولید سالانه عسل در کهگیلویه و بویراحمد حدود 554 تن است.

ادامه مطلب ...

تولید 770 تن عسل در خوزستان

رییس اتحادیه زنبورداران خوزستان: سالانه770 تن عسل در استان تولید می‌شوند.

عسل خوزستان از درخت کنار و اوکالیپتوس تولید می‌شود.

ادامه مطلب ...

افزایش 35درصدی تولید عسل در چهارمحال و بختیاری

اقتصاد تولید عسل در چهارمحال و بختیاری 35 درصد در مقایسه با پارسال افزایش یافت.

معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی چهارمحال و بختیاری گفت : پارسال 650 تن عسل در این استان تولید شد که این میزان امسال به هزار تن افزایش یافت.

ادامه مطلب ...

استفاده از مواد ارگانیک در تغذیه تحریکی زنبورعسل

در کشور ما هنوز زنبوردارانی وجو دارند که به صورت سنتی زنبورداری را یک فعالیت تفریحی و یا حداکثر یک فعالیت جنبی در کنار کشاورزی و دامداری می دانند.

ادامه مطلب ...

گسترش بسته بندی زیر زمینی عسل

مدیر عامل اتحادیه سراسری زنبورداران گفت: سازمان نظارت بر مواد غذایی وابسته به وزارت بهداشت درمان، آموزش پزشکی با توجیه ایجاد اشتغال، اقدام به صدور کد و شناسه برای برخی افراد کرده که این رفتار منجر به توسعه بسته بندی زیر زمینی عسل شده است.

ادامه مطلب ...

تغییرات ساختار کندو با استفاده از روش های استاندارد

یکی ازرموز موفقیت زنبورداران داشتن کلنی های باکیفیت خوب است. کیفیت کلنی زنبورعسل اساسا" به خصوصیات فیزیکی وژنتیکی ملکه آن بستگی دارد.

ادامه مطلب ...

عسل تقلبی تهدیدی برای زنبورداران همدان

مدیر امورطیور و زنبورعسل سازمان جهادکشاورزی استان همدان گفت: وجود عسل‌های تقلبی در بازارعسل استان را تهدید می‌کند.


ادامه مطلب ...

جلوگیری از شکرک زدن عسل

برای جلوگیری از شکرک زدن عسل مطالعات زیادی انجام شده و معمول ترین و عملی ترین راه جلوگیری از آن به تاخیر انداختن آن در کارخانه پاستوریزه کردن و بسته بندی عسل می باشد که عسل را حرارت داده و ذرات متبلور آن را ذوب می نمایند.

ادامه مطلب ...

شناسایی کیفیت عسل

متأسفانه در تمام دنیا همیشه عده ای سودجو به تولید مواد غذایی تقلبی می پردازند. این افراد برای تولید عسل تقلبی از موادی چون سیب زمینی، ضایعات شکلات کارخانجات شکلات سازی و مواد دیگر استفاده می کنند.


ادامه مطلب ...

راه‌های تشخیص عسل طبیعی

استانداردهای عسل از کشوری به کشور دیگر متفاوت است که آنها را می توان در استخراج، عسل شکرک زده، عسل شان، شان با قاب کم عمق، بریده شده و یا کل شان عسل در نظر گرفت.


ادامه مطلب ...