پایگاه تخصصی زنبور عسل ایران

اولین پایگاه تخصصی در حوزه صنعت زنبورداری: حاوی آخرین اخبار،مقالات،دانستنیهای عمومی و تخصصی،انجمن پرسش و پاسخ،گالری تصاویر و نک

پایگاه تخصصی زنبور عسل ایران

اولین پایگاه تخصصی در حوزه صنعت زنبورداری: حاوی آخرین اخبار،مقالات،دانستنیهای عمومی و تخصصی،انجمن پرسش و پاسخ،گالری تصاویر و نک

هفت قانون طلایی کیفیت عسل

عوامل کنترل کننده عسل که به هفت قانون طلایی معروف هستند شامل موارد ذیل می باشند

  • عسل باید خالص بوده و با ماده دیگری مخلوط نشود.یعنی با توجه به قوانین مواد غذایی چیزی به آن اضافه یا کم نگردد.
  • عسل باید رسیده باشد یعنی بیش از نصف سلول های شان عسل دارای درپوش های مومی می باشند.
  • جهت حفظ ترکیباتی مثل مواد معطر، آنزیم ها، مواد ضد میکروب و رنگدانه ها باید عسل در شرایط طبیعی خود نگهداری شود.
  • عسل باید تمیز بوده فاقد ذرات موم، اجزای بدن زنبورها و سایر حشرات باشد.
  • عسل به صورت مایع (شفاف) و کریستالی باید از غلظت خوبی برخوردار باشد.
  • عسل باید به خوبی بسته بندی شده و همچنین برچسب مناسبی داشته باشد.
  • برچسب عسل باید حاوی اطلاعات صحیحی شامل منشا گیاهی عسل، تغذیه زنبور و نام زنبوردار آن باشد.