گیاهی است از خانواده نعناعیان، دارای ساقه چهار گوش، به رنگ قرمز مایل به
بنفش، برگهای متقابل، بیضوی، نوک تیز با دمبرگهای پوشیده از کرک، محل
رویش این گیاه در مناطق معتدل و نیمه گرمسیری جهان است.
کارشناس مسئول آزمایشگاه کنترل مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشکده علوم
پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی نیشابور گفت: برای نگهداری عسل در حجم زیاد
ظروف استیل و گالوانیزه و برای مصارف خانگی ظروف شیشهای، لعابی و سفالی
توصیه میشوند.
معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی محلات، از موفقیت دانشجوی این
واحد علمی آموزشی در استفاده از حس بویایی زنبور عسل در اکتشاف مواد معدنی
برای اولین بار در دنیا خبر داد.
مدیرعامل اتحادیه سراسری زنبورداران با اشاره به کمبود دارو در کشور، گفت:
به همین دلیل زنبورداران مجبور به استفاده از داروهایی هستند که این چندان
شناخته شده و معتبر نیستند و قاچاقچیان نیز از این فضا سوء استفاده
میکنند.