ش | ی | د | س | چ | پ | ج |
1 | 2 | |||||
3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 |
10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |
17 | 18 | 19 | 20 | 21 | 22 | 23 |
24 | 25 | 26 | 27 | 28 | 29 | 30 |
این روش جدید، راهی برای حل یک مشکل قدیمی زنبورداران است. از مدتها قبل در برخی کشورها با استفاده از هم زدن مداوم عسل در درجه حرارت پایین، اقدام به تهیه عسل خامهای میکردند، که احتیاج به نیروی زیادی داشت.
برای دیدن ادامه مطلب به پایگاه تخصصی زنبورعسل ایران مراجعه فرمایید.